CASUS G
Pulsorervaring C. van E. Elektrostress
Symptomen: Een algeheel lamlendig gevoel te vergelijken met wagenziekte/zeeziekte, duizeligheid/licht in het hoofd, hoofdpijn, dikke keel, vermoeidheid, spierpijn, stijve spieren en gewrichten, gevoelige tanden, spasmofilie, cataract (staar), netvliesloslating, lichte beroert, lichte zenuw-uitval gezicht.

Mijn ervaringen met de Pulsor die ik sinds 14 dagen (vanaf 21 september 2002) draag en gebruik om mijn lichaam te harmoniseren.

Voorgeschiedenis
Sinds eind 1997 heb ik voornamelijk last van de electromagnetische straling van (in aflopende volgorde):

 •  pentiumcomputers
 •  halogeenlicht
 •  mobiele telefoon
 •  magnetrons
 •  transformatorhuisje
 •  spaarlampen
 •  ISDN-kastje

Waarschijnlijk is de oorzaak halfgeleiders en transformatoren in hoge frequentie.
Dit uitte zich in:

 • een algeheel lamlendig gevoel te vergelijken met wagenziekte/zeeziekte
  duizeligheid/licht in het hoofd
 • hoofdpijn
 • dikke keel
 • vermoeidheid (werd steeds erger, vooral in de ochtend)
 • spierpijn
 • stijve spieren en gewrichten
 • gevoelige tanden ( na inname van magnesiumtabletten geen last meer)

De problemen varieerden van enkele uren na blootstelling tot en met 1 of 2 dagen later. Dit alles heeft geresulteerd dat ik mijn werkzaamheden als systeembeheerder ( computers) niet meer kon uitvoeren. Ik heb eervol ontslag gekregen met een aantal wachtgeldjaren. Ik mocht niet in de ziektewet, omdat mijn klachten niet als ziekte werd erkend. Ik heb tegen mijn ontslag beroep aangetekend bij de rechtbank maar heb de zaak verloren. Ook voor de Raad van Beroep is mijn ex-werkgever in het gelijk gesteld.

In september 1999 heeft een Belgische arts, dokter Ginsberg, bij mij de ziekte Spasmofilie vastgesteld d.m.v. een EMG. Een andere benaming voor spasmofilie = spasmophilia, cryptotetany of latent tetany syndrome.

De kenmerken van spasmofilie zijn dat de spieren de spanning te lang vasthouden (een spierzenuw- overprikkelbaarheid. Ook ontstaat er een tekort aan calcium en magnesium en vitamine D.

Volgens deze arts wordt de ziekte veroorzaakt door jarenlang verblijf in electro magnetische velden, (eng.EMF(Electro Magnetic Fields) Dit klopt dus precies met wat Dr. Yao zegt. Ook kan spasmofilie vervroegde cataract (staar) veroorzaken. Hiervoor ben ik geopereerd aan mijn rechter oog toen ik 48 jaar was. Ook heb ik aan beide ogen netvliesloslating gehad (1998). Het is niet te bewijzen maar ik ben ervan overtuigd dat de electromagnetische straling van de computer de oorzaak is.

De enige manier voor mij om normaal te kunnen leven was het vermijden van winkels waar halogeen- licht hing. De laatste drie jaar zijn er steeds meer winkels gekomen met halogeenlicht. Ik kan nog wel werken met de oude generatie computers, t. w. de 486er.

Gelukkig heb ik geen last van de nieuwe printer die erop aangesloten is. Op momenten dat er veel of dicht bij mij mensen met mobiele telefoon zitten moet ik vluchten. Op het internet kan je de volgende zoekopties intikken als je meer wilt weten over electromagnetische straling, t.w.:

 • EMF (Electro Magnetic Fields )
 • ELF (Extreme Low Fields)
 • electrosmog
 • electrosensitive
 • hypersensitive
 • electrostress
 • Ook te vinden op de site van de WHO (World Health Organisation), International EMF Project www.who.int
 • milieuvervuiling

Mensen die gevoelig zijn voor electromagnetische velden zijn vaak ook gevoelig voor chemische stoffen (b.v. in verf). Of in voeding de additieven.

Wulf-Dietrich Rose heeft een boek geschreven, vertaald in het Nederlands, getiteld "Elektro Stresss". De invloed van elektrische apparatuur en installaties op onze gezondheid.

Resultaat Pulsors (tot nu toe):
Op 21 september 2002 nam ik deel aan de workshop bij Health Improvement. Toen ik binnenkwam en Remy Draaijer een hand had gegeven constateerde ik direct dat er halogeenlampen hingen. Ik schrok er wel van en zei tegen Remy "Ja maar daar kan ik niet tegen".

Remy stelde mij gerust en zei dat het afgedekt was met Pulsors, anders zou het halogeen er niet hangen.

De workshop begon en ik verbaasde mij steeds meer dat ik geen last had. Wel had ik wat last van druk op mijn hoofd maar dit kon veroorzaakt zijn door het licht van de overhead projector of gewoon de warmte en een lichte verkoudheid (ik denk het laatste).

Ik had tijdens de workshop een bijzondere ervaring met de oefening spanning/ontspanning. Maar bij de eerste oefening voelde ik dat de spieren/bloedvaten aan de linkerkant van mijn hoofd stijf werden (dit is hetzelfde gevoel als datje een micraine-aanval krijgt, nadat je lichtflitsen/kartels hebt gezien). Echter bij de tweede oefening verdween dit weer. Thuis heb ik in de eerste week de 3-1-5 oefening gedaan en toen ervaarde ik hetzelfde maar dan door mijn hele hoofd.

Hierbij aangetekend dat ik vorig jaar een lichte beroerte heb gehad in mijn hoofd (door bloedvatvernauwing), waarbij ik af en toe lichte zenuw-uitval had aan de linkerkant van mijn gezicht. Het voelt alsof een verdoving bij de tandarts bijna is uitgewerkt. Soms had ik ook een slaap-gevoel aan de linkerkant in mijn hoofd, alsof het bloed was afgeklemd.

Op het eind van de workshop nog een 15 min. gekeken naar de video-band van Dr. Yao. Dit ontroerde mij diep. Fantastisch wat deze man heeft gedaan door deze uitvinding. Aan het eind van de dag was ik overtuigd en kocht ik een set Angel Pulsors, een spintester en een hanger.

Mijn ervaringen:

 • Ik ben in de loop van de eerste week in verschillende winkels geweest met halogeenlampen maar ik had geen last. Wel voel ik dat het niet behaaglijk is (warm en benauwd).
 • Ook heb ik 2,5 uur achter een pentium computer gezeten met printer en modem. Alleen op het moment dat de configuratie aangezet wordt voel ik wel wat, maar 1 of 2 minuten daarna is het weg en kan ik mij volkomen ontspannen. Als oud systeembeheerder vond ik het toch wel weer lekker om er zo achter te kunnen zitten.
 • Geen vermoeidheid meer maar een verdubbelde energie. Ik kan de hele wereld weer aan.
 • Geen ochtendstijfheid (had ik last van, 20 jaar geleden 2 hernia operaties gehad). Ik kon mij direct vlot bewegen en bukken.
 • Geen vermoeidheid op mijn ogen. Bij tv-kijken heb ik een Pulsor voor de tv gelegd.

In heb thuis in de eerst week de 3-1-5-oefening gedaan de ervaring in mijn hoofd was zoals hiervoor beschreven.

In de tweede week de balanceertechniek toegepast.
Bij het scannen merkte ik dat ik vooral steeds aan de bovenkant van mijn borst er linkse draaiingen waren. Dus iedere keer als ik maar een klein stukje de pulsor verplaatste gaf het negatieve energie aan.

Eerst snapte ik het niet wat het was maar later realiseerde ik mij dat dit van mijn bronchitus kwam. Ik heb de laatste 2 jaar een aantal malen flinke bronchitus gehad. Vorig jaar zeker 2x 6 weken ziek geweest, snel na elkaar. Dit jaar in april 5 weken. Ik had het gevoel dat er weer een griep zat te werken in deze laatste dagen maar het is niet doorgezet. Ik heb 1 dag flink hoofdpijn gehad. Op die dag heb ik mij gebalanceerd met pulsors en na een uur slapen was de hoofdpijn weg en voelde ik mij weer fit.

Ook heb ik een paar dingen uitgetest, zoals:

 • Een oogcreme welke mij verdacht voorkwam. Zowel mijn dochter als ik had last van de creme. Dit werd bevestigd door de spintester.

Ook een Pulsor op de energiemeter gelegd. Die voelde ik daarna niet meer. Als ik nu ga douchen leg ik een Pulsor op de wateringang (ik woon in een flat). Ik gebruik de Pulsor om mijn koffie te neutraliseren of water wat ik niet vertrouw.

C. van E. 4 oktober 2002

 
 
 
 

• Ervaringen

     > Vorige
     > Terug naar home