•Pulsor

Pulsors brengen uw lichaam in balans. Ze onderscheiden zich als gezondheidsproduct doordat ze in stressvolle situaties niet afschermend werken maar ze ons eigen energieveld versterken.
Pulsors kunnen op het lichaam gedragen worden, balansvelden creeren op kantoor en thuis, en ingezet worden als therapie.

Een Pulsor bestaat uit miljoenen microkristallen, zo ontworpen en bewerkt dat ze energie kunnen resoneren; het zijn ontvangers en uitzenders van energie.

Binnen het energieveld van het lichaam geplaatst, vormen deze kristallen bepaalde geometrische patronen, waarbij ze lichaamsenergieën ontvangen, versterken en opnieuw uitzenden met een vaste eigen pulsering.
Op deze wijze wordt lichaamsenergie twee tot drie maal versterkt, opeenhopingen en verstoringen van energie worden opgelost. Dit geeft lichamelijk - emotioneel en geestelijk grote ontspanning. Vermoeidheid en irritatie van elektronische apparatuur verdwijnt.

Pulsors nemen het overgrote deel van de in ons lichaam aanwezige vrije elektronen op, vooral in contact met elektronische apparatuur, televisie en tijdens het in - en uitschakelen van elektriciteit.
Van vrije elektronen en vrije radicalen of kleine deeltjes van moleculen, vooral als ze geladen zijn, is bekend dat ze schadelijk zijn voor de biochemie van het lichaam en mede verantwoordelijk voor het verouderingsproces.
Verschillende soorten vervuilers en ioniserende straling zijn ook verantwoordelijk voor vorming van vrije elektronen en vrije radicalen.
Pulsors verwijderen de lading van de elektronen en zetten ze om in neutrino's.
Pulsors worden zelf niet geladen, de energie van de lading moet dus op een meer fijnstoffelijk niveau worden opgelost.

Dr.Yao noemt de Pulsor-microkristallen , 'quasi-' of 'semi-intelligente' kristallen, ze zitten in kleine ‘donuts’ van verschillende dikte en sterkte, met een doorsnede van ongeveer drie á vier centimeter. Daarbij zijn ze ook gecomprimeerd tot hangers en pendels verkrijgbaar.

Ze kunnen op het lichaam gedragen en op verschillende plaatsen in huis geplaatst worden bijvoorbeeld op de elektriciteitskast, telefoon, water en gasleiding, alsook op computer, fax, mobiele telefoon, kopieerapparaat en scanner.
Pulsors zijn een remedie tegen geopathische straling en zendmasten. Als er oefeningen mee gedaan worden ontstaat er een diepe ontspanning.
Ook kan er met Pulsors behandeld worden. Nu we ons meer bewust zijn van de fijnstoffelijke materie en wij kampen met gigantische milieuproblemen, zijn ze geen luxe.

     > Terug naar top

Pulsors zijn Monopool

Bedenkende dat polariteit een onderscheid is in energiepatronen, de onontbeerlijke dualiteit die leidt tot beweging, trilling of stroming.
Pulsors zijn eenpolige voorwerpen (monopool), in fijnstoffelijke termen gesproken zijn ze helemaal positief, tenzij op specifieke wijze anders gemaakt.
Maar vanwege frequentieverschillen binnen de Pulsors die betrekking hebben op mentaal -, emotionele en fijnstoffelijk-fysieke trillingen is het mogelijk circuits te creëren, precies zoals een +5 volt energie naar een +3 volt niveau stroomt om een evenwicht te creëren.
Hoewel beide positief zijn, werkt de +3 volt als negatief ten opzichte van de +5 volt.

Wat Dr.Yao bedoeld met eenpolig, is dat het effect altijd harmoniserend is, altijd (in termen van waardebepaling) positief.
Er kan verwarring bestaan over het gebruik van negatief en positief zoals bijvoorbeeld, yin en yang, of als waardebepaling. Als het de bedoeling is dat iets een negatieve polariteit heeft, dan zou het een positieve daad zijn ervoor te zorgen dat dat zo blijft.

Pulsors vertegenwoordigen de eenvoudigste en krachtigste manier om gebruik te maken van kristallen die ik ooit ben tegengekomen. Dr.Yao heeft een eenvoudige wetenschap en methode uitgewerkt die als uitgangspunt kan dienen, vanaf dat punt wordt eigen intuïtie en ervaring een gids van onschatbare waarde.

Vanuit fijnstoffelijke energie bezien, maakt de eenpoligheid van Pulsors hen uniek onder op kristallen gebaseerde middelen. Het vermogen om de polariteit van fijnstoffelijke energie te bepalen is onderdeel van de doorbraak die Dr.Yao maakte.
Als je een nauwkeurige pendel zoals de Acu-Pulsor boven een natuurlijke kristal houdt, tref je normaal gesproken talloze veranderingen in polariteit aan de oppervlakte aan, terwijl het oppervlak van een Pulsor aan alle kanten positief is.
Pulsors wijken van gangbaar minerale kristallen in die zin dat het niet mogelijk is ze tot een bepaalde trilling te programmeren, zoals veel kristallen die door genezers gebruikt worden.
Ze zullen fijnstoffelijke energie in banen leiden, harmoniseren en versterken, maar zijn eigen baas!

     > Terug naar top

• Dr.George T.F.Yao
Dr.Yao werd in 1922 in China geboren, hij studeerde af als chemisch ingenieur en nadat hij in Hong Kong enige tijd werkte aan de eerste toepassingen van elastisch nylon, ging hij in Californië als ruimtevaartingenieur voor Hughes Aircraft werken. Daar deed hij veel ervaring op en studeerde verder in moleculaire fysica, inclusief speciale materialen en kristallen die in de elektronica worden gebruikt.
Uitgebreid werkte hij aan materialen waarmee de terugkeermodules van de eerste Amerikaanse satellieten bedekt moesten worden, later verliet hij Hughes Aircraft en studeerde af als natuurgenezer.

Ook studeerde hij polariteits-therapie bij Dr.Randolph Stone en acupunctuur. De combinatie van zijn Oosterse achtergrond en fijngevoeligheid, plus bovengenoemde talenten en interesses leidde uiteindelijk tot de ontwikkeling van Pulsors.

Met zijn methode werd hij ook wel “The Healers Healer” genoemd.

• Pionier
Dr.Yao ontwikkelde een baanbrekende methode voor het gebruik en begrip van wezenlijke dualiteit in de natuur om genezing te bevorderen.

Omdat het filosofisch of kosmisch inzicht vereist om de diepgang te vatten die in de eenvoud van zijn ontdekking tot uitdrukking komt, wordt zijn werk door veel conventionele wetenschappers over het hoofd gezien.

Toch, nu we de eenentwintigste eeuw naderen en de wetenschap nieuw leven ingeblazen wordt door een begrip van de elementaire kosmische patronen van energie-uitwisseling, acht ik de invloed van het onderzoek van deze pionier
van grote betekenis!


• Vortex Energie
Vortex energie is de blauwdruk van ons lichaam. Pulsors ondersteunen ons lichaam deze blauwdruk te herstellen.

• Pulsor toepassingen
    A. Set dragen
    B. Acu-Pulsor Balanceer techniek
    C. Pulsor® Balance
    D. Automatic treatment
    E. Harmoniseren leefomgeving
    > Meer …

• Pulsor soorten
    A. Pulsor® Basis generatie
    B. Pulsor® Ultima generatie
    C. Pulsor® 5 Elementen generatie
    > Meer …

• Pulsor opleiding
De Pulsor opleiding Certified Pulsor® Practitioner (CPP) is erkend door Stichting RING.
In deze opleiding worden de mogelijkheden met Pulsors® uitgewerkt. Theorie en praktijk wisselen elkaar af. De persoonlijke geestelijke ontwikkeling en het werken met energieën staan centraal.
     > Meer …

     > Terug naar top

• Pulsor ervaringen
- CASUS A
Lorena De Ruyt
Klachten: Dyslexie, problemen met geheugen en concentratie, agressief gedrag.
    > Meer …

- CASUS B
J. T.
Klachten: Ernstige Vermoeidheid, spierpijnen, misselijkheid, darmklachten.
    > Meer …

- CASUS C
Mariece Kremers
Klachten: RSI
    > Meer …

- CASUS D
Noel van der Mullen
Klachten: Depressiviteit, last van de gewrichten, slapeloosheid, onzekerheid, elektrosmok, vals alarm, ischias
    > Meer …

- CASUS E
Mevr.D.Hommerson
Klachten: Bescherming tegen niet natuurlijke elektromagnetische straling, slaapproblemen, bedompte sfeer in huis i.v.m. bunker onder het huis.
    > Meer …

- CASUS F
Elektrostress Juni 2002
Klachten: Bescherming tegen niet natuurlijke elektromagnetische straling, slaapproblemen, bedompte sfeer in huis i.v.m. bunker onder het huis.
    > Meer …

- CASUS G
C. van E. Elektrostress
Symptomen: Een algeheel lamlendig gevoel te vergelijken met wagenziekte/zeeziekte, duizeligheid/licht in het hoofd, hoofdpijn, dikke keel, vermoeidheid, spierpijn, stijve spieren en gewrichten, gevoelige tanden, spasmofilie, cataract (staar), netvliesloslating, lichte beroert, lichte zenuw-uitval gezicht.
    > Meer …

    > Meer ervaringen

• Pulsor onderzoek
- Kirlian –Fotografie
- Biophotonen en huidweerstand onderzoek
- EEG onderzoek
- Laboratorium onderzoek
    > Meer …

•Theorie Pulsor
Door Luitenant-kolonel Thomas E. Bearden
    > Meer …

 
 
 
 

Pulsor
PULSOR® BALANCE
PULSOR® YOGA
Dr.George T.F.Yao
Toepassingen
Soorten
Opleiding
Ervaringen
Onderzoek
Theorie Pulsor
Pulsors in de schoonheidssalon

     > Vorige
     > Terug naar home