Remy Draaijer
PERSONAL TRAINING:

LICHAAM & GEEST meer in BALANS door een persoonlijk bewegingsprogramma!

Wil je je lichamelijke en mentale conditie verbeteren of overgewicht tegengaan, en hebt daar professionele ondersteuning in nodig?
Dan is Personal Training de juiste keuze. Met niet meer dan een paar uurtjes per week verbetert je gezondheid en conditie optimaal.

Gewoon thuis, op de zaak, in de duinen of op het strand, in je favoriete fitnessclub, of in mijn studio te Zandvoort trainen onder begeleiding met je eigen Personal Trainer.
Mijn Personal Training heeft zijn basis in ayurvedische gezondheidstechniek en uiterlijke verzorging welke op ik ambachtelijke wijze custom made samenstel om innerlijke en uiterlijke schoonheid te helpen verbeteren en verdiepen. De effectiviteit van deze vorm van training is vele malen groter dan het bezoek aan een fitnessclub.

Het is vooral ook erg leuk om te doen, helemaal zodra je in je dagelijkse gang de positieve resultaten van je inspanningen ervaart of beleeft en de complimenten die je uit je omgeving krijgt.

Voor wie is Personal Training eigenlijk geschikt?
Daar kan ik kort & krachtig over zijn... IEDEREEN, jong & oud, man & vrouw, dik & dun. Iedereen kan wel een steun in de rug gebruiken.
Wat natuurlijk telt is dat je gezonder wordt en blijft, Personal Training met Remy Draaijer is trainen met Resultaat! Je wordt op een prettige manier gemotiveerd en begeleid om je persoonlijke doelstellingen te behalen zonder over je grenzen gejaagd te worden.

Hoe vaak moet ik trainen?
Je kunt zo vaak trainen als je wilt met je personal trainer, gemiddeld is dit 1 tot 3 keer per week.
De frequentie is afhankelijk van de doelen die je stelt.
Je kunt er ook voor kiezen om 1 keer per week met je personal trainer te sporten en de rest van de week zelf te sporten met een programma van je personal trainer.
Remy Draaijer: Personal Trainer/Coach Ik ben sportman in hart en nieren, gediplomeerd holistisch trainer en Ayurvedisch schoonheidsspecialist (een meer dan 5000 jaar oud en beproefd gezondheidssysteem uit het Oosten).
Het doel van Ayurveda is het bereiken van een optimale gezondheid en evenwicht tussen lichaam en geest.

Meer dan 25 jaar stel ik bewegingsprogramma's samen. 10 jaar lang was ik eigenaar van een fitnessclub in Zandvoort en begeleidde daar intensief zowel recreanten als topsporters.
Daarna ben ik mij verder gaan specialiseren als personal trainer en health coach.
Een persoonlijk programma bestaat over het algemeen uit lichaamsbeweging, ontspanningsoefeningen, voeding, aanvulling op voeding en lichaamsreiniging.

Westerse en Oosterse bewegingsvormen zoals: fitness, (barefoot) hardlopen, roeien, judo, basketbal, tai-chi, chi-kung en yoga, beoefen ik afwisselend van jongs af aan.

Mijn persoonlijke begeleiding bestaat uit een op het individu exclusief samengesteld programma, gebaseerd op de mogelijkheden, behoeftes en doelstellingen van de cliŽnt zoals bijvoorbeeld het realiseren van het juiste lichaamsgewicht en dit te behouden.

Ook het begeleiden bij revalidatie is een van mijn competenties, zowel bij sporters als niet-sporters.
En mogelijke combinatie met gerichte voedings - en andere lifestyle adviezen bespoedigt vaak het proces van de revalidatie en het bereiken van je doelstellingen.

Na een training of tussen de trainingen kan ik je ook van dienst zijn met massages.


Het alleen opstellen van een trainingsprogramma bestaat ook tot de mogelijkheden

De Kenmerken van de Personal Training:
Centraal staat dat je je verdere leven lang binnen je mogelijkheden met plezier kunt blijven sporten.
Tijdens de personal training ligt de nadruk op de balans tussen inspanning en ontspanning, waarbij zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van de kracht en zuivere energie van de schitterende natuur in Zandvoort en omgeving zoals de duinen, bos en het strand.

Er wordt een afwisselend trainingsprogramma voor je samengesteld, dat leuk is om te doen, en je steeds weer een stapje dichterbij je doelstelling brengt, zonder jezelf te forceren.

Een greep uit de mogelijkheden: Wandelen, Powerwalk, Joggen, Hardlopen, Fietsen, Roeien, Krachttraining (eigen lichaamsgewicht, losse gewichten en apparaten), Fitness, Bootcamp, Crossfit, Kettlebell training, Boksen, Touwtjespringen, Oefeningen met eigen lichaamsgewicht, JustBounce bellicon mini trampoline, Cardiofitness, Stretching, Chi Kung, Zonnegroet, Fontein der Jeugd en Ontspanningsoefeningen.
Ook kan ik een sport specifiek trainingsprogramma voor je opstellen met als doel blessure preventie en het behalen van betere resultaten bij de sport die je beoefend. Bijvoorbeeld: Tennis, Golf, Hockey, Voetbal, Windsurfen, Kiten, Skieen, Snowboarden, Basketbal, Volleybal, etc.

Kenmerken van je Personal Trainer zijn :

 • Persoonlijke aandacht
 • Trainings- & lifestyle progr. aangepast aan je wensen en conditie
 • Leuke, Gezonde en veilige trainingen
 • Samenstellen sport specifiek trainingsprogramma, doel: blessure preventie en behalen van betere resultaten bij de sport die je beoefend
 • Onderscheidend
 • Maatwerk
 • Exclusief
 • Individuele begeleiding door een ervaren en gediplomeerd Instructeur
 • Indoor en Outdoor mogelijkheden
 • Locatie naar keuze (Binnen de regio)
 • Ontspannings - sportmassages, opstellen voedingsprogramma, reinigingsprogramma
 • Advies bij inrichting van uw eigen fitness studio
 • Persoonlijke offerte

Maak een afspraak voor Personal Training en ervaar de nog verborgen mogelijkheden van je eigen lichaam!

Health Improvement BV
Remy Draaijer
Studioadres op afspraak:
Kamerlingh Onnesstraat 40
2041 CC Zandvoort
T.023 5731835 / 0654323689
info@healthimprovement.nl

 
 
 
 

Personal trainer

     > Vorige
     > Terug naar home